Anunt important

Întrucât focarul actual de coronavirus (COVID-19), care a fost raportat pentru prima dată de la Wuhan în China la 31 decembrie 2019, continuă să trezească îngrijorări în întreaga lume, am dori să vă oferim o actualizare a situației actuale cu privire la Congresul International de Estetică Dentară desfășurat la București. Evaluam acesta problema foarte serios și monitorizăm continuu situația la nivel mondial și în special în România, cat și în regiunile înconjurătoare. În acest moment,  Congresul International de Estetică Dentară este programat să se desfășoare așa cum este planificat în perioada 21 – 23 mai 2020.

Continuăm pregătirile cu viteză maximă și ne dorim să vă oferim un eveniment extraordinar. 

Prioritatea noastră este protecția, siguranța și bunăstarea tuturor participanților și avem încredere în autoritățile de profil din România și în măsurile pe care le-au pus în aplicare. Actualizările periodice emise de Ministerul Sănătății din România indică faptul că au un sistem eficient și transparent de răspuns la crize pentru a procesa cazurile suspectate în mod eficient.

În conformitate cu prevederile legale in vigoare de interzicere a evenimentelor cu mai mult de 1000 participanti pana la data de 30 martie, lucrăm îndeaproape cu locul de desfășurare a evenimentului, J.W. Marriott Grand Hotel pentru evaluarea permanenta a situatiei, cat si pentru a implementa măsuri de precauție cuprinzătoare la fața locului pentru a asigura menținerea unor standarde superioare de igienă și curățenie pe tot parcursul evenimentului.

Toți participanții și sponsorii vor fi actualizați imediat în cazul oricăror noutăți care ar putea afecta organizarea Congresului International de Estetică Dentară. Siguranța și bunăstarea dvs. sunt extrem de importante pentru noi.

Vă mulțumim pentru înțelegere și sperăm să vă vedem pe toți în luna mai!

Boardul Director SSER
Powered by Khore by Showthemes